7 Şubat 2010 Pazar

Bir lansman ertesi


Uzun zamandır beklenen yeni Opel Astra HB aracımızın toplantısı Belek Atlantis Otel'de yapıldı. Son derece güzel bir model olan aracımız kendi sınıfında hem teknik hem donanım özellikleri ile kendini kanıtladı.Şimdiden talep oluşturan bu modeli artık trafikte çok fazla göreceğinize emin olabilirsiniz.İşte bu toplantının sunuculuğunu Adanalı isimli dizi filmden tanıdığınız Fiko yaptı.Neşeli ve samimi tavırları ile toplantıya renk kattı.

Cumartesi "Zaruri" & "Uzaklar" & "Sıla"

Cumartesi akşamı arkadaşlarımla Zaruri ismi ile farklı lezzetleri sunan keyifli ve kaliteli bir mekana gittik...jazz müzik eşliğinde birbirinden güzel meze çeşitleri ve köfte alternatifleri ile en sevdiklerim arasında yer almayı şimdiden başardı...
Yine zaman zaman gitmekten keyif aldığım Uzaklar'a gidip canlı müzik eşiliğinde bir mola vermiş olduk...
Sonra da Shantel isimli mekanda bu hafta Sıla'nın muhteşem yorumu ve şarkıları ile gerçekten güzel bir akşamı bitirdik....

Bu Hafta Sonu Cuma "Romantik Komedi" & "Irish Pub"

Bu hafta sonu yine keyifli geçti...Cuma akşamı gösterime giren Romantik Komedi isimli filme gittik... Film çok eğlenceli idi..:) Gerçekten sevimli,güncel bir konusu olan bu filmi izlemenizi tavsiye ederim.

Çıkışta da sevdiğim bir mekan olan Irish Pub'ta Grup Cambaz'la eğlendik...:)






Romantik Komedi Filminin Konusu

Esra, Didem ve Zeynep, üç yakın arkadaştır. Zeynep’in düğünü sürprizlere neden olacaktır. İstemediği bir işte yıllardır çalışan Esra istifa eder, kötü giden ilişkisini sona erdirir.

Reklâm ajansına çalışmaya başlayana Esra, ajansın kreatif direktörü Mert ile yakınlaşırken, Didem’de Mert’in arkadaşı aktör Cem Sezgin’den etkilenir. Üç arkadaşın kararları hayatlarını değiştirecektir.


Yönetmen : Ketche
Senaryo : Ceren Aslan, Asli Zengin
Oyuncular : Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, Gürgen Öz, Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan, Begüm Kütük, Janset, Burcu Esmersoy
Filmin Türü : Komedi
Orijinal Adı : Romantik Komedi
Yapımcı Firma : Boyut Film
Resmi Sitesi : http://www.romantikkomedi.com/

Geçen Cumartesi "Funda Arar"...Pazar "Avatar"

Geçen hafta sonu Cumartesi akşamı bir doğum günü partisine katıldıktan sonra ani bir kararla Shantel'de bu hafta sahne alan Funda Arar'lı bir gece geçirdik...Sahnesi mükemmeldi....

Ve pazar günü sonunda Avatar'ı izlemeye biz de gittik...Film ik çıktığından beri inatlat gitmek istememiştim...Gittiğimize değdi...Farklı ve güzel bir filmdi...İzlemeyenler tavsiye ederim...:)

Avatar Filminin Konusu

Film Na’vi adlı yok olmak üzere olan bir halkın yaşadığı Pandora adlı gezegende geçiyor. Jake Sully, kendilerine özgü dilleri ve kültürü olan Na’vi halkının arasına gönderilir. Askeri bir şirket bu gezegeni incelemek üzere AVATAR adlı bir program oluşturmuştur. Bu program ile insanlar yarı insan yarı Na’vi haline getirilir ve misyoner olarak Pandora’ya gönderilirler.


Yönetmen : James Cameron
Senaryo : James Cameron
Oyuncular : Sam Worthington, Michelle Rodriguez, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi
Filmin Türü : Aksiyon, Bilim Kurgu
Orijinal Adı : Avatar
Yapımcı Firma : Twentieth Century-Fox Film Corporation
Yapım Yılı : 2009
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Resmi Sitesi : http://www2.avatarmovie.com/

Alıntı

3 Şubat 2010 Çarşamba

" Küçük Kız ve mutluluk"

O gün gökyüzünde şimşekler çakıyor, yağmur bardaktan boşanırcasına yağıyordu.
Küçük kız her sabah olduğu gibi annesinin sesiyle uyanmış, kahvaltısını etmiş ve okuluna gitmek üzere yola çıkmıştı. Ancak şimşekler birbirinin peşi sıra o kadar gürültüyle çakıyordu ki, küçük kızın annesinin içini bir endişe kaplamıştı.
Anne, yavrum bu havada yolda yürürken korkmasın diye düşündü. Sırtına bir şey geçirdi ve sokağa fırladı. Okul yolunda kızını aramaya başladı...
Derken bir de baktı ki, kızı az ileride minik adımlarla yürüyor, şimşek çaktığı anda durup gökyüzüne bakarak gülümsüyordu. Anne kızının bu davranışına pek bir anlam veremedi; meraklandı. Yanına yaklaşıp sordu: Yavrum, hiç korkmadın mı bu havada yalnız yürümekten?
Hem ne zaman şimşek çaksa durup yukarı bakarak öyle ne yapıyorsun?
Küçük kız cevap verdi: Gülümsüyorum... Çünkü Tanrı fotoğrafımı çekiyor.
Yaşamı nasıl algılıyorsak öyle yaşıyoruz diyenler yanılmıyorlar galiba.

Alıntı (hem esprili hem de düşündürücü)

2 Şubat 2010 Salı

Bir tiyatro "Kadeş Gelini"





Cuma günü beni ziyaret eden bir akadaşımla ani bir kararla Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sergilenen Kadeş Gelini isimli oyunu izledik...Kadrosu oldukça kalabalık , dekoru farklı ve de bence oldukça keyifli bir oyundu...Tavsiye ederim...Sanırım Şubat ayı boyunca yok ama sezon oyunu olduğu için izleme şansınız vardır.Şimdi oyunla ilgili bilgilere gelelim.....


Devlet Tiyatrolarının kuruluşunun 60. yılının da kutlandığı 2009-2010 sezonunda Antalya Devlet Tiyatrosunda ünlü oyun “Kadeş Gelini” Ocak ayında yeniden sahnede.

Orhan Alkaya'nın yönettiği oyunun dekorunu Hakan Dündar, kostümünü Nalan Türkoğlu, ışığını Namık Gürsoy, müziğini İhsan Kılavuz hazırladı. Oyunda, Süheyla Güzel, Gözen Müftüoğlu, Sedat Mayadağ, Gökhan Tüzün, Selim Bayraktar, Sertel Uğur, Şenol Kaderoğlu, Özlem Şendinç, Çiğdem Bulut, Pınar Boyar, Mustafa Doğan Ayhan, Volkan Dinç, Mehmet Okan Kağnıcı, Figen Oral, Cebel, Gökhan Sevimli, Ali Aytuğ, Sonay Yener, Recep Uluçay, Gözde Demirbilek ve Ahmet Çakır rol alıyor.

Oyunun konusu:Hitit kraliçesi Puduhepa, uzun yıllar savaş yaptıkları Mısır firavunu Ramses’e Kadeş antlaşmasını pekiştirmek için kızını gelin olarak gönderecektir. Kızıyla birlikte Şauşga adlı tapınak rahibesini de göndermek ister. Ancak Şauşga sözlü olduğu için bu isteğe karşı çıkar. Kraliçeye karşı çıkmak ölümü göze almak demektir. Çünkü Puduhepa için önemli olan kendi buyruklarıdır.

Alıntı

bilet almak için,buyrunuz:)
http://www.antalyadt.gov.tr

1 Şubat 2010 Pazartesi

Ve süpriz:)

Benim çok sevdiğim bir blogger arkadaşım sizin bildiğiniz adı ile gofrett benim için Deniz bana öyle bir süpriz yaptı ki:))
süprizine geçmeden önce zarif ve dünya tatlısı arkadaşıma çok teşekkür ediyorum,kocaman öpüyorum..

Cumartesi bana beklemediğim bir paket geldi...Heyecanla açtım...Harika bir mesaj ve gerçekten süper hediyeleri ile benim için çok anlamlı bir gün başladı...


İşte hediyelerimmm:))

Benim melekleri sevdiğimi fark eden güzel arkadaşım bana bu çok şık defteri ve....


Maviş boncuklu harika kolyeyi göndermiş...:))



Canım benim kocaman öpücükler ve sevgiler,tekrar çooooooooook teşekkür ederim...,işte arkaşımın blog adresi http://gofrett.blogspot.com/