7 Şubat 2010 Pazar

Geçen Cumartesi "Funda Arar"...Pazar "Avatar"

Geçen hafta sonu Cumartesi akşamı bir doğum günü partisine katıldıktan sonra ani bir kararla Shantel'de bu hafta sahne alan Funda Arar'lı bir gece geçirdik...Sahnesi mükemmeldi....

Ve pazar günü sonunda Avatar'ı izlemeye biz de gittik...Film ik çıktığından beri inatlat gitmek istememiştim...Gittiğimize değdi...Farklı ve güzel bir filmdi...İzlemeyenler tavsiye ederim...:)

Avatar Filminin Konusu

Film Na’vi adlı yok olmak üzere olan bir halkın yaşadığı Pandora adlı gezegende geçiyor. Jake Sully, kendilerine özgü dilleri ve kültürü olan Na’vi halkının arasına gönderilir. Askeri bir şirket bu gezegeni incelemek üzere AVATAR adlı bir program oluşturmuştur. Bu program ile insanlar yarı insan yarı Na’vi haline getirilir ve misyoner olarak Pandora’ya gönderilirler.


Yönetmen : James Cameron
Senaryo : James Cameron
Oyuncular : Sam Worthington, Michelle Rodriguez, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi
Filmin Türü : Aksiyon, Bilim Kurgu
Orijinal Adı : Avatar
Yapımcı Firma : Twentieth Century-Fox Film Corporation
Yapım Yılı : 2009
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Resmi Sitesi : http://www2.avatarmovie.com/

Alıntı

1 yorum:

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Avatarı izledim muhteşem bir görsel konu da güzel farklı ve sürükleyici. fantastik filmri hiç sevmem gerçke üstü, gerçek dışı olan filmleri zilemedim hiç konusu ne kadar güzel olursa olsun mesela, Yüzüklerin efendisi, hary poter gibi. Ama bu film 3D teknolojisi ile sunulmuş izleyenlere çalımtı da olda ( iddalara göre) yinedeizlemeye değer :)