18 Kasım 2009 Çarşamba

Mutluluk yakınınızda olabilir!

Hayat türlü zorlukları ve sorularıyla sizi yorduğu anlarda bile gülmeyi unutmamaktır.Hiç kimse sorunsuz,sıkıntısız yaşamıyor...Mutlaka herkesin yaşantısında bir takım mücadeleler var. Kimine göre büyük, kimine göre küçük...Bazen sahip olduklarımızın farkında bile olamıyoruz...İhtiyacımız olan bir şey bozulduğunda, yitirdiğimizde kıymetini hatırlıyoruz...Küçük şeylere takılmadan birde mutlu olmayı denediğiniz zaman inanın her geçen gün daha anlamlı oluyor. İşte bu gibi anlarda gerçekten istediğiniz,sizi o an ne mutlu edecekse bunu isteyin,inanın ve bekleyin...eğer gerçekten küçük şeylerden mutlu olmayı unutmadan yaşama devam edersek süprizler kaçınılmaz :)))
İşte bu yazıyı yazdıracak 2 güzel süpriz:)

1. Süpriz
Kısa bir süre önce Eva Balesi ile ilgili yazıma yorum yazan sevgili Yurdanur ile bugün iletişim bilgilerimiz paylaştık...Aynı şehirde olmanın büyük bir şans olması ve ortak noktalarımızın olması bizim için bir başlangıç noktası oldu...Ve bu sabah yaptığımız samimi sohbetten sonra bana çok ince bir süpriz yaptı.Bende sizinle bu güzelliği paylaşmak istedim.Yurdanur'cuğum bende çok mutlu oldum.Güzel yüreğin ve süprizin için çok teşekkür ederim:))Hoşgeldin arkadaşım dünyama:)



2. Süpriz
Yine dün öğlen yemeğini yiyemediğimi öğrenen, benim için değeri ve yeri ayrı olan biri elinde en sevdiğim tatlı ile çıkıp geldi...Nasıl mutlu oldum...Ne kadar şanslıyım biliyorum.





İşte bu yüreği kocaman iki güzel arkadaşıma sonsuz teşekkür ederim... Her gününüzde böyle küçük anlar vardır. Lütfen gözardı etmeyin...Kıymetini bilin ve tadını çıkarın ...Sevgiler:)

3 yorum:

Kiraz Limanı dedi ki...

Çiçek ve tatlı muhteşem bir ikili olmuş :) Hayat, beklemediğin anlarda gelen minik süprizlerle daha güzel değil mi..

Yazın için çok teşekkür ediyorum.Mutluluğum ve yüzümdeki gülümseme ise devam ediyor :)

Sevgilerimle,
Yurdanur

Unknown dedi ki...

cnmm sen bu mutluluga azık onu beklıoosun o yzden o senı buluoor ınan bana tesaduuf değil.ne verirsen onu alıoosun bu kesin..o senın güzel kalbının yansıması:)

colors of angel dedi ki...

Yurdanur'cuğum en kısa zamanda ilk buluşmamızı gerçekleştirmeliyiz..sevgiler:)
Özge'ciğim bayramda seninle tanışıp sohbet etmek keyifli olacak..sen de çok özel bir insansın...şimdiden mutluyum:))